Regulated by RICS
Pagina bezoeken: 45240
 
Pagina bezoeken: 45240

Nieuws

  • 30
    juni
    2015
    Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

    Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

    PontMeyer N.V. is voornemens om alle aandelen van Deli Building Supplies over te nemen. Na goedkeuring door onder meer de Mededingingsautoriteit en advies van de ondernemingsraden worden beide organisaties gefuseerd tot Timber and Building Supplies Holland N.V. PontMeyer N.V.

  • 20
    januari
    2015

    Valad koopt UNO-portefeuille aan van Unibail Rodamco

    Valad Europe te Amsterdam heeft onlangs de UNO-portefeuille aangekocht van Unibail Rodamco. Het betreft zes complexen met in totaal 53.000 m² kantoorruimte en 6.000 m² winkelruimte, waaronder Central Plaza aan het Weena in Rotterdam en Spazio Office in Zoetermeer.

  • 15
    januari
    2015

    Wooninvesteringsfonds verkoopt 3.786 wooneenheden aan Round Hill Capital

    Het Wooninvesteringsfonds te Zeist heeft onlangs een portefeuille met 3.786 wooneenheden verkocht aan de Britse vastgoedinvesteerder Round Hill Capital. Hofstede cs Milieuadviseurs heeft in het kader van de ‘Vendor Due Diligence’ de milieuonderzoeken verzorgd.

  • 11
    november
    2014

    Hofstede cs Milieuadviseurs sponsort Roparun

    Elk jaar organiseert Roparun in het Pinksterweekend de langste hardloopestafette ter wereld. Ook in 2015 rennen vanuit Parijs en Hamburg weer ruim 300 estafetteteams non-stop naar Rotterdam. Niet om te winnen, maar om fondsen te werven voor de ondersteuning van mensen met een terminale ziekte. Hofstede cs sponsort Team 19 van het Diakonessenhuis Utrecht.

     

  • 13
    december
    2013

    Sanering voormalig Solar-terrein

    Technische groothandel Solar (het voormalige Vegro) was tot enkele jaren geleden gevestigd op een bedrijfslocatie nabij het centrum van Alkmaar. In verband met herontwikkeling moest het terrein daarvan geschikt worden gemaakt. Solar en de Gemeente Alkmaar hebben daarvoor Hofstede cs ingeschakeld.