Regulated by RICS


Nieuws

 • 03
  april
  2018
  Woonhave koopt de FOX Portfolio van Pensioenfonds Wonen.

  Woonhave koopt de FOX Portfolio van Pensioenfonds Wonen.

  De FOX portfolio is een woningportefeuille van 576 woningen (verdeeld over 17 complexen) en ligt verspreid over Nederland. Het betreft jonge appartementencomplexen in onder meer Den Haag, Leiden, Leidschendam en Tilburg en daarnaast eengezinswoningen in onder meer Haarlem, Den Bosch, Helmond en Malden.. Hofstede cs Milieuadviseurs heeft in het kader van de Technische Due Diligence bouwkundige inspecties, historische bodemonderzoeken en asbestinventarisaties uitgevoerd. Verder werd Woonhave bij de aankoop geadviseerd door Cushman & Wakefield, Innax en Houthoff.

 • 11
  januari
  2018

  Asbestsanering landgoed De Groote Scheere

  a.s.r. Landelijk Vastgoed heeft een artikel geschreven en gepubliceerd over de asbestsanering bij een melkveebedrijf op landgoed De Groote Scheere in Holthone. Een project dat Hofstede begeleidt. In het artikel wordt speciale aandacht geschonken aan de samenwerking tussen a.s.r.,m de pachter van een melkveebedrijf en Hofstede cs Milieuadviseurs. Klik op onderstaande link voor het volledige artikel.

   

 • 04
  oktober
  2016

  Woonhave koopt 8 wooncomplexen van Van der Vorm Vastgoed

  Woonhave Beleggingen heeft van Van der Vorm Vastgoed acht wooncomplexen met in totaal 832 appartementen gekocht.

 • 30
  juni
  2015
  Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

  Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

  PontMeyer N.V. is voornemens om alle aandelen van Deli Building Supplies over te nemen. Na goedkeuring door onder meer de Mededingingsautoriteit en advies van de ondernemingsraden worden beide organisaties gefuseerd tot Timber and Building Supplies Holland N.V. PontMeyer N.V.

 • 20
  januari
  2015

  Valad koopt UNO-portefeuille aan van Unibail Rodamco

  Valad Europe te Amsterdam heeft onlangs de UNO-portefeuille aangekocht van Unibail Rodamco. Het betreft zes complexen met in totaal 53.000 m² kantoorruimte en 6.000 m² winkelruimte, waaronder Central Plaza aan het Weena in Rotterdam en Spazio Office in Zoetermeer.