Regulated by RICS


Nieuws

 • 02
  juli
  2018

  Bodemsanering in combinatie met natuurontwikkeling

  Het Utrechts Landschap (HUL) beheert onder meer natuurgebied Bornia/Heidestein in Driebergen Rijssenburg. Tot medio jaren ’90 werd een deel van landgoed Bornia gebruikt als kleiduivenschietbaan. Bij de verwerving van het landgoed ‘erfde’ de natuurbecshermingsorganisatie een omvangrijke bodemverontreiniging met loodhagelkorrels. Hofstede cs heeft de bodemverontreiniging in kaart gebracht en voor HUL de bodemsanering voorbereid, aanbesteed en begeleid.

 • 03
  april
  2018
  Woonhave koopt de FOX Portfolio van Pensioenfonds Wonen.

  Woonhave koopt de FOX Portfolio van Pensioenfonds Wonen.

  De FOX portfolio is een woningportefeuille van 576 woningen (verdeeld over 17 complexen) en ligt verspreid over Nederland. Het betreft jonge appartementencomplexen in onder meer Den Haag, Leiden, Leidschendam en Tilburg en daarnaast eengezinswoningen in onder meer Haarlem, Den Bosch, Helmond en Malden.. Hofstede cs Milieuadviseurs heeft in het kader van de Technische Due Diligence bouwkundige inspecties, historische bodemonderzoeken en asbestinventarisaties uitgevoerd. Verder werd Woonhave bij de aankoop geadviseerd door Cushman & Wakefield, Innax en Houthoff.

 • 11
  januari
  2018

  Asbestsanering landgoed De Groote Scheere

  a.s.r. Landelijk Vastgoed heeft een artikel geschreven en gepubliceerd over de asbestsanering bij een melkveebedrijf op landgoed De Groote Scheere in Holthone. Een project dat Hofstede begeleidt. In het artikel wordt speciale aandacht geschonken aan de samenwerking tussen a.s.r.,m de pachter van een melkveebedrijf en Hofstede cs Milieuadviseurs. Klik op onderstaande link voor het volledige artikel.

   

 • 04
  oktober
  2016

  Woonhave koopt 8 wooncomplexen van Van der Vorm Vastgoed

  Woonhave Beleggingen heeft van Van der Vorm Vastgoed acht wooncomplexen met in totaal 832 appartementen gekocht.

 • 30
  juni
  2015
  Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

  Pontmeyer neemt Deli Building Supplies over

  PontMeyer N.V. is voornemens om alle aandelen van Deli Building Supplies over te nemen. Na goedkeuring door onder meer de Mededingingsautoriteit en advies van de ondernemingsraden worden beide organisaties gefuseerd tot Timber and Building Supplies Holland N.V. PontMeyer N.V.